Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Kisa

Moi pandat!

Ajattelimme järjestää kisan, ja siinä pitää suunnitella uusi puumaja. Eli suunittele puumaja 25.10. mennessä ja kerro todella tarkasti minkälainen se on. Kun olemme päättäneet kuka on voittaja, Maikku tekee niitten ohjeitten mukaan voittajan suunnitteleman puumajan Paintilla. Ja palkinto on, että kun kuva on valmis voittaja saa kopioida itselleen kuvan itse suunnittelemastaan majasta.

Lisäksi voittajasta tulee seuraavan viikon Viikon panda. Huom! Kukaan muu kuin voittaja ei saa kopioida puumaja kuvaa! Ja Panfun blogissa kerrottiin Vedenalaisen koulun avautuvan huomenna kaikille, ja silloin MYÖS LUOKKAHUONEESEEN pääsee menemään taviksetkin. Huomenna vedenalaisessa koulussa pidetään kunnon bileet sen avautumisen kunniaksi. Mutta luokkahuoneeseen päästäkseen täytyy keksiä tunnussana, ja Yo lupasi antaa pikku vinkin, häneen törmää kai rannalla tai vedenalaisessa koulussa.Tältä luokka tulee juhlapäivänä näyttämään:





- Maikku ja Sallu


P.S. Sallun väri on tuossa "nimmarissa" erillainen kuin tekstissä, koska jatkoin tekstiä omalla koneellani sen jälkeen, kun Sallu oli julkaissut sen, ja jotenkin tuo Sallun nimmari muuttui lopussa mustaksi, ja jouduin vaihtamaan sen väriä. Eikä mun koneessa ole tuota Sallun oikeaa väriä...Aika sekava selitys, mutta toivottavasti edes joku ymmärsi!

P.P.S. Olemme saaneet kaksi uutta lukijaa, Didilin ja devi ja bollypandan!

P.P.P.S. Olen aloittelemassa uutta tarinaa tuonne "Tarinat" osioon=) Siitä tulee tosin ehkä lyhyempi kuin edelliset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti