Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Kuukauden bloggarit valittu

Hello!

Hitsit kun on kiire aamu, pitää palata takaisin arkeen.... Mulla ja Sallulla on nimittäin ollut nyt pari kuukautta meidän luokka remontissa, niin me ollaan oltu koulussa yhdessä tyhjillään olevassa sairaalarakennuksessa ( joka sattuu olemaan minuutin matkan päässä kodistani XD )  mutta nyt me joudutaan palaamaan takaisin vanhaan koulun, ja matka sinne on 2 km. Meillä alkaa olla jo hieman luntakin maassa, että joudun kävelemään sinne, kun bussikorttia en omista=( Joten jouduin tekemään aamuhommat toosi nopeasti että ylipäätään ennätin hetkeksi koneelle! Joo, ja sitten *tattadadattattaaa* KUUKAUDEN BLOGGARIT ON VALITTU! He ovat:

Nuppu_, tamapanda ja tuma2k10! Onnea heille! En nyt viitsinyt kiireessä laittaa noihin linkkejä, sorry! Mutta Ella ja Max sanoi, että olisi ollut kolme muutakin erittäin hyvää bloggari ehdokasta, ketkähän he olivat? Varmaan yhtä hyviä bloggareita kuin valitut, ja he ehkä pääsevät sitten ensi kuussa Kuukauden bloggareiksi! Juu, ja huomasittekos, että Hannahmontanaan kuva on tullut tuohon "Viikon panda" kohtaan? EIKS! APUA! Mun pitää kyllä äkkiä lähteä kouluun! HEIPS!


- Maikku

2 kommenttia: