Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































perjantai 22. lokakuuta 2010

Vaikka mitä TAAS ( ja mini kisa! )

Hi! ( *hei* niille jotka eivät tiedä )

Ella kerrankin kirjoitti blogiin, yhtä murheissaan kuin Maxkin, aika hankalaa! Onneksi jo satoja pandoja on yrittänyt korjata väärinkäsityksen! Toivottavasti nyt ne sopisi, ja kuukauden bloggari paljastettaisiin! Mä kuolen uteliaisuuteen!!! Mulla on taas sama ongelma blogger tilissäni, EPISTÄÄ!!! En saa kuvia, ja just, kun löysin sellasen hienon kuvan, jossa on Ellan ja Maxin näköiset panda hahmot ja niiden takana on SUURI sydän! Olisi sopinut aiheeseen=) No, toivoisimme Sallun kanssa että te kommentoisitte, kun alkaa tympiä, että melkein joka kerta, kun käyn blogissa, joka tekstin lopussa näkyy "0 kommenttia" kohta. Joo, ja nyt me ollaan kirjoitettu jo 126 blogitekstiä! Muokkasin siihenkin kuvan, mutta voi että, kun en saa mitään kuvia, enkä siis pysty julkaisemaan sitäkään! Ilman kuvia en oikein keksi mitään kirjoitettavaakaan, sorry! Mutta me molemmat Sallun kanssa osallistuttiin yhteen runo kisaan, jossa oli aiheena Panfu. Runoista tuli tällaiset:

"Lemmikkejä Panfussa monta on, Woobyja, Bollyja, Pokoja, ompa niitä paljon! Woobyt on söpöjä ja pörröisiä, pokoilla on paljon erikois kykyjä. Bollyt vaan keskittyy jekkuilemaan, kun pokot näyttää kisoissa parastaan. Panfu ei mitään ois ilman lemmikkejä, aina lisää ja lisää vaan haluan niitä!"

"Panfun kirjastossa on kirjoja meikeistä ja leikeistä. Mä niitä luen ja eläydyn kirjojen maailmaan. Mua häiritä ei saa kukaan! Kello lyö ja on myrsky yö. Mitenkäs tässä näin kävi? Juoksen kotiin ja nukun. Huomenna voin mennä taas kirjastoon! Panfu ei ois kiva paikka ilman kirjastoo!"


Siinä ne oli molemmat!

Hei, arvatkaapas, kumpi on kumman kirjoittama! Tämä ei ole varsinainen kisa, mutta sovitaan, että se, joka vastaa oikein, pääsee seuraavaksi Viikon Pandaksi jos mun ja Sallun tekemään kisaan ei vastata! ( katso postaus "Kisa"! ) Ja vastaukset tämän postauksen kommentteihin!

-Maikku

4 kommenttia:

  1. Se jossa on Ella ja Max sydämmessä se on mun tekemä kuva.

    VastaaPoista
  2. Ehkä kun oliks se sellanen kristallipallo.Jossa oli Ella ja Max heiluttamassa.

    VastaaPoista
  3. Eei, vaan sellainen, missä on kaksi pandaa, jotka näyttää pikkasen Ellalta ja Maxilta, ja niiden takana on sellainen sydän.

    VastaaPoista
  4. No Maikku varmaa kirjotti alemman ja Sallu ylemmän.

    VastaaPoista