Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































tiistai 19. lokakuuta 2010

Haastattelu ja ongelmia

Hello!

Tässä ensimmäisenä bestpanda2 haastattelu, hän oli yksi niistä eilen haastattelemistani pandoista. Kysymykset ovatvähän eri järjestyksessä kuin yleensä, mutta ei kai se haittaa?

Mitä uutta tahtoisit Panfuun? Pallomeren
Ketkä/kuka ovat/on llempihahmosi Panfussa? Ella ja Max
Millä tasolla olet?  32 t.
Kuinka monta pandakolikkoa sinulla on?  1018 pk.
Lemmikkisi?  Kerttu, Kipinäinen, Bugsy+ Pink, Green, Black, Blue, ja Red Bollyt.
Lempivärisi?  Pinkki
Lempipaikkasi Panfussa?  Kaupunki
Ystäviesi lukumäärä?   1176 ys.
Kuinka pitkään olet ollut Panfussa?  164 pp.

Siinä se sitten oli, tässä kuvaston uusimpien asujen kuvat. Huomasin ne kuvastossa jo ennen kuin Ellan ja Maxin blogiin tuli niistä kuva, mutta päätin kertoilla niistä vasta nyt. Mutta... Ruutuuni tulee teksti, jossa käsketään kirjautumaan blogger tilille, ja yrittämään sitten uudestaan panna kuvia! Pah! No kokeillaan, tässä on linkki... PAHUS! Nyt se sanoo, että:

"Selaimesi evästetoiminto on poistettu käytöstä. Ole hyvä, ja ota se jälleen käyttöön." Siis miten mä muka "otan sen jälleen käyttöön"??? Enhän minä ole edes poistanut mitään! No just... En saa sitten kuvia tänne vähään aikaan... Voisko joku auttaa, jos tietää, miten tällaisesta tilanteesta selvitään???

- Maikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti