Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































maanantai 4. lokakuuta 2010

Eloisen viesti ( kilpailuihin 0 vastausta... )

Heippa!

En ole vielä varsinaisesti terve, mutta pääsen kirjoittelemaan blogiin jo! Kukaan ei sitten vastannut meidän tekemiin kilpailuihin... Se SITTEN NIIN ÄRSYTTÄÄ!!! ( Rauuhoituu...Hengitä syväään... ;D ) Sori, että vähän huusin, mutta kun me tehdän kilpailuja minkä ehditään, ja kun yhteenkään ei vastata, niin ymmärrätte varmaan, ettei se ole kivaa...

Ja sitten toiseen asiaan... Kamaria on saanut Eloiselta kirjeen, jossa luki näin :

" Rakas Kamaria!

Olen kuullut, että Pokopetsit ovat rohkaistuneet kovasti, ja uskaltavat jo liikuskella Latonsa ja kilparatansa ukopuolellakin ihan reippaasti. Kuulin niiden jopa esitelleen taitojansa sirkuksessa! Hurmaavaa. Olen varma, että ne ovat nyt valmiita yksityiskisoihin. Kerron tarkemmin, mitä tarkoitan lähettämässäní postikortissa. Sen pitäisi saapua Panfuun huomisen iltapäivän postissa. Ripustaisitko sen ladon viereiseen puuhun, niin kaikki voivat lukea sen. Terveisiä muille Pandoille ja onnea matkaan!

Eloise"

Mitähän Eloise suunnittelee? Okei, tiedetään, että kuulostan aaika paljon Kamarialta, joka samaa Panfun blogissa ihmetteli, mutta olen oikeasti iihan HÄH? Miten Panfun tekijät oikeasti pystyy tekemään näitä kaikkia juttuja ja tapahtumia näin tiuhaan tahtiin??? No, eipäs mulla oikein muuta!


- Sairas Maikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti