Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































maanantai 18. lokakuuta 2010

Kuva ( vähän muutakin )

Moikka vaan, pandat!

Tänään onki ensimmäinen varsinainen syysloma päivä, JIPPII! Kuluttelin tässä päivää Sallun kanssa meillä, oltiin tietskarilla, pelattiin pelejä ja laulettiin karaokea. Kuten varmaan huomasittekin, me päivitettiin myös blogia, ja tehtiin uusi kisa, johon todellakin toivoisin vastattavan=) Mä oon muuten viikon pandana Tuikun blogissa, kivaa! ( voitin yhden kisan tuikun blogissa, siksi pääsin viikon pandaksi...tosin olin kyllä sen kisan ainut osallistuja, niin ei ihmekään= ) Kävin äsken myös Panfussa, ja otin itsestäni kuvan, tässä se. Pahoittelen kuvan pienikokoisuutta, Paintilla ei saa rajattua kuvaa, ja joudun peittämään muut osat siitä paitsi sen, jonka haluan näkyviin.





Mutta toivottavasti kuitenkin näkyy vähän tuosta=)
Siinä ( kuten huomaatte ) minä olen Amaluran vuorella, tai no siis siellä, missä Joshua oli Amaluran rakkaustarinassa. Tässä vielä alex9 nimisen pandan haastattelu!


Lempihahmo Panfussa?   Max
Ystävien lukumäärä? 480 ys.
Kuinka pitkään olet ollut Panfussa?  229 pp.
Lemmikkisi?   Soque
Mitä uutta tahtoisit Panfuun?   Ilmaisia tavaroita
Lempiväri?    Musta
Montako pandakolikkoa sinulla on?   4731 pk.
Millä tasolla olet?   36 t.
Lempipaikkasi Panfussa?   Vedenalainen koulu


Siinä se oli! Haastattelin kyllä muitakin, mutta laitan ne myöhemmin!


- Maikku

2 kommenttia: