Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































maanantai 11. lokakuuta 2010

Tarinan tarina

Moikkelis moi!

Kirjoittelen tässä yhdeksältä, koska mun pitää mennä kouluun vasta klo 10.00. Tiistai onkin mun lempipäivä ( lauantain ja sunnuntain jälkeen! ) koska tänään on vain 4 tunnin päivä, + kouluun on mentävä vasta kymmeneksi! On aika kivaa olla vasta kolmosella... No, joka tapauksessa "Tarinat" osio on päivittynyt, ja siellä oleva tarina on nyt loppunut. Pian aloitan sinne jo uutta, muistakaapa lukea! Tarinan päähenkilöt siis olivat Keppihevonen ja keppispanda, ja jos olette olleet tarkkoja, varmaan tajusitte niiden olevan mä ja Sallu, meidän panda nimemmehän ovat Keppihevonen ja keppispanda. Ajattelin käyttää tarinassa tosin Maikku ja Sallu nimiä, mutta koska alun perin me aiottiin tehdä siitä sarjis, jossa meidän pandahahmot esiintyisi, siihen oli pakostikin pantava nimiksi meidän pandanimet. Kuitenkin en saanut kuvia rajattua toivotulla tavalla, ja suunnitelma hieman romuttui, ja siitä oli tehtävä vähäkuvainen tarina. Toivottavasti kuitenkin tykkäsitte! Ja meidän kisaamme on siis yhä aikaa osallistua, koska se loppuu vasta huomenna. Palkinto on olla seuraavan viikon VIIKON PANDA, joten kannattaa osallistua kisaan. Vastaukset pari tekstiä alempaan kisa postaukseen, kiitos! Hieman alempana on myös lisäohjeita kisan osallistumiseen. Päätin nyt myös hieman arvostella suosikki blogejani!


Anskumurun blogi on tietty MAHTAVA, eikä mun varmaankaan tarvitse kertoa tässä kaikkia anskun blogin hienouksia. Hän on kuitenkin hirveän hyvä kuvien muokkailussa, kirjoittaa kiinnostavia tekstejä, auttaa muita, jne. Anskumuru on todellakin ansainnut ensimmäisen Kuukauden bloggarin tittelinsä!


Tuikun blogi on mielestäni myös kiva, ja tuikkuz kirjoittaa selkeitä ja monipuolisia tekstejä, mutta hänen tekstinsä saisivat olla hieman pidempiä. Tykkään kuitenkin hänen teksteistään paljon!


Jadettaren blogi on myös mielenkiintoinen, ja siellä on myös kiva tarina sekä hyödyllistä tietoa Panfusta. Hänkin kirjoittaa selkeitä tekstejä, joita on kiva lukea! 



Oi joi, kello on kohta jo puoli KYMMENEN! Ääh... Pitää alkaa lähteä... Linkeistä klikkaamalla pääsee mainittujen pandojen blogeihin, käykää kurkkaamassa. En ehdi nyt noita enempää panna, jatkan joskus myöhemmin!


- Maikku


P.S. Älkää tulko sanomaan, että olen kopioinut tuon lemppari blogi jutun jonkun toisen blogista! Tiedän muillakin olevan tällaisia, mutta kai näitä saa lisää tehdä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti