Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































maanantai 15. marraskuuta 2010

20 LUKIJAA! ( Yhteinen teksti=)

Moikkis!

Sori sori sori kun en oo paljon uutispostauksia nyt tehnytkään=) Löysin uuden virtuaali maailman, goSupermodelin, ja sinne on nyt aikani vierähtänyt.. En ehtinyt perjantain kulttikseenkaan... Okka, ja sitten varsinaiseen uutiseen; MEILLÄ ON 20 LUKIJAA!!! Vautsi, aika paljon jo=) Extra postauksen pitäisi tulla joskus viikon aikana; siihen tulee kuvia ( meiltä jokaiselta ) ehkä joku mun kirjoittama tarina, yms. Nyt vaan sitä sitten odottelemaan=) Manny taas on suunnitellut jotain, liittyi lumeen... Sitähän tulee Panfuun näillä viikoilla!

JEE! Mahtavaa! Siis jo 20 lukiaa! ( tuuletan tässä nyt sekä lumentuloa että kahtakymmentä lukijaa;) Kiitos kovasti uusimmalle lukijallemme, LumitassuOmGille! Mullakin on muuten hahmo goSussa se on ihan uusi ja sen nimi on Martsu2702! Sunhan hahmo oli BloggerMaikku, eikö?


Niin! Sillä on jo toosi paljon mainepisteitä ja 170 goRahaa!!! Sallukin on go:ssa, hän saa kertoa itse nimensä, jos tahtoo. Käykääs pyytämässä mua ja Martsua kamuiks=) Tässä on yksi kuva Martsun Paintilla tekemästä Pörristä.

Hieno! Kiitti Malttu! Mut mua ei olit pelottanu!

Kiitos Pörri=)

Kysely muuten päättyi, ja suurin osa teistä ei näemmä vietä Halloweenia... Harmi. Muut vaihtoehdot jakoivat loput 9 ääntä. Ja kyselyynhän yhteensä osallistui 12 pandaa=) Kiitos kaikille, jotka osallistuitte, teenkin pian uuden kyselyn!

-Martsu, Maikku ja Pölli 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti