Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































lauantai 13. marraskuuta 2010

Disco

Moi!

Kuten Martsu kertoi, eilen kävimme discossa koululla. Mukanamme oli tietty mä, Maikku, Martsu, Roosa, Ida ja Venla ( ne on meidän luokkakavereita ). Discossa oli ohjelmassa Kummitusluola, buffetti, onginta, terkkupalvelu ja kasvomaalausta.

Me käytiin ensin ( mä, Ida ja Sallu ) onginnassa, koska sieltä loppui aika nopeasti palkinnot. Mä sain jotain askartelu papereita, ja Ida mitä lie poikien keräily kortteja tai jotain... Martsu ja Venla oli silloin vielä jonottamassa sisäänpääsyä ja Roosa tuli discoon vasta puoli seitsämän. Kun Martsu ja Venla pääsi sisään, me mentiin buffettiin, josta jatkoimme koulun saliin, eli varsinaiseen disco paikkaan. Ja sitten me mentiin kummitusluolaan. Se oli...

Eiii, kun kerron siitä! Sinne ei saanut mennä monta kerrallaan. Mä menin ensin Idan kanssa, ja Sallu, Maikku j aVenla kysyivät että saammeko mennä kolmestaan, mutta kummitusluolan pitäjät eivät antaneet heidän mennä kolmestaan. Kun Sallu ja Venla olivat jo menneet eräs pojista sanoi tehdään nyt poikkeus ja päästetään tuo tyttö niiden toisten perään. Niin sitten Maikku pääsi Sallun ja Venlan kanssa kummitusluolaan. Onneksi pääsi, koska sielä oli tooosi pelottavaa ja pilkko pimeää! No sitten Roosa tuli discoon ja kaksi meidän luokkalaista poikaa piiritti meidät. He kyselivät Roosalta jaVenlalta, tuletteko tanssimaan edes vähäksi aikaa... Ei! Tytöt sanoivat heille. Sitten puutuin peliin, ja sanoin: Roosa ja Venla ei tanssi ollenkaan! No toinen pojista kysyi sitten minulta: no tanssitko sinä? En todellakaan! Vastasin.

Sitten kun pojat kyllästyivät pyytämään Roosaa ja Venlaa ne hyökkasivät meidän kimppuun. He kysyivät eka Idalta, joka tietenkin vastasi EI, sitten Maikulta, ja hänkin vastasi EI, ( varmaankin vielä jyrkemmin kuin Ida ) ja sitten multa no tietysti vastasin EI!

Pian ne kuitenkin luovutti, ja mä ja Sallu mentiin kummitusluola jonoon. Siinä vaiheessa Ida ja Roosa oli jossain, ja Martsu ja Venla oli ehtinyt jo lähteä... No, pian siihen jonoon tuli myös mun pikkusiskon ekaluokkalaiset kamut, Eveliina (Eve) ja Katariina (Kata). Ne kysy, voitasko me mennä niiden kanssa kummitusluolaan. Me kerrottiin, ettei sinne saanut mennä neljästään, mutta sanottiin, että voisimme oottaa niitä vähän. Kun mä ja Sallu päästiin sisään, me jäätiin oottaa Kataa ja Eveä yhden mutkan taakse. Ne oli päässyt aika pian meidän jälkeen. Me kuljettiin sitten neljästään. Yhdessä kohdassa oli sellainen joku haamu, joka karjaisi verta hyytävästi ( omasta mielestään ). Se kysyi meiltä:
"Saanko kysyä, miksi te ootte neljästään, kun tänne pääsee vain kaksi kerrallaam?" Toosi pelottava haamu olikin...



- Maikku, Sallu ja Martsu





3 kommenttia:

  1. Mäkin olin eilen perjantaina halloween diskossa.Siellä oli kummitus juttu ja siellä oli aika pimeaa ja oli verhot ne tarttu jotkut sieltä aina jalkoihin, ja ne kiljtu: "IIIIIIIK!"Silloinku ekat meni nii mä luulin et ne kilju.;)Ja sit kuulu sellasta "tumputi tumputi tumm" eli jotain rummun tapasta ja sit piti panna käsi kahteen juttuun eka oli tietty spagettii ja toka jotain mömmöö.Yäöök.Ja siellä oli buffetti josta sai suffeli karkkii ja pillimehuu JA sellasii joita vähä ravisteli ne rupes hohtaa.;O ne makso vaa yhen euron!;)Ostin kaks.;)Sinisen ja keltasen.;);););););)Ja sellasta oli kisoja ja sain uuden kamunki.;)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa kivalta=) Meillä kerran kummitusluolassa ( en muista minkä vuoden disco oli ) piti työntää kätensä kuppiin jossa oli ainakin viikon vanhaa hernekeittoa! YYÖÖK! Inhoan sitä muutenkin, ja sitten vielä viikon vanhana...

    VastaaPoista
  3. Mäkin muistan sen herne keitom... YÖK!

    VastaaPoista