Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Lilin yllätys=)

Moikka!


SORI, SORI,SORI... Ja vielä kerran SORI! Siis ihan hirveesti sori kun en oo kirjoitellut PITKÄÄN AIKAAN!! No syynä on se että viikon loppuna en saanut avata konetta ja eilen olisin kirjoittanut mutta kun yritin julkaista tekstin niin se ei antanut jukaista sitä! Ja ennen sitä yritin käydä Gosupermodelissa niin jos halusin vaikka mennä pelaamaan niin siihen tuli se sama hommeli. Eli en ole eilen voinut kirjoittaa. 


Mutta siis päivän uutinen on, että Lili odottaa iglussa ja tarvitsee apuanne! Tehtävänä on siis keritä pikku karitsa ladon  edestä, ja viedä villat Lilille. Hän neuloo niistä 24 joulusukkaa ( mähän sanoin! ) ja panee ne Mannyn rakentaman takan reunukselle igluun ensi sunnuntaina ( muistaakseni... ) Manny myös pystyttää joulukuusen linnan pihalle. Panfuun tulee joulu! Ellakin muuten yritti keritä lammasta; huonoin tuloksin... Kuvasta näette! Muistakaas siis pukeutua lampaaksi, jotta pikku karitsa ei pelästy.  Noo, bye bye; vai pitäisikö sanoa "bää bää"? =) Ja kuva on Sallun tekemä; tai no kai te sen näette tuosta "by.Sallu" kohdastakin?


-Maikku ja Sallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti