Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Uusi kirjoittaja ( ja yläkuva )

Moikka!

Otsikosta varmaan arvasittekin, mistä on kysymys, ja taidankin tiedottaa ensimmäiseksi uudesta  yläkuvasta. Vaihdoin sen osittain siksi, että edellinen oli liian pieni, ja osittain uuden kirjoittajan takia. Mitäs pidätte? 

Uusi kirjoittaja on panda nimeltään Luna-love, joka onkin esiintynyt joissain blogin teksteissä. Hän kirjoittaa vihreällä värillä blogi teksteissä, ja hänen lempinimensä on Martsu. Ja nyt hän saa puheen vuoron ja kertoo samalla vähän itsestään. Sama tulee myös "Keitä me olemme" sivulle.

Moi, olen siis Martsu, ja olen saman ikäinen kuin Sallu ja Maikku. Harrastan tanssia, uintia ja laskettelua. Pidän turkoosista, valkoisesta ja violetista, mutta kirjoitan nyt vihreällä, koska muut värit ovat "varatut". Lempiruokiini kuuluu makroonilaatikko, kalapuikot ja peruna muusi. Pidän musiikista, koska se on lempiaineeni koulussa. Minulla on siniset silmät ja vaalea tukka. Kuuntelen Antti Tuiskua, Jenni Vartiaista ja PMMP:tä. Kirjoittelen taas pian, nähdään silloin!

Siinäpä oli Martsun esittely. 

Ja sitten muihin asioihin. Ella ja Max päättivät lähteä tutkimaan salamoivaa majakkaa, ja päätyivät istumaan proffan koetuoliin testaamaan tämän uusinta keksintöä, Telepandiaa. Jotain telepatian tapaista varmaankin... Ja siihen liittyy sitten ilmeisesti salamoita ja sähkö energiaa... Lopun tarinasta saamme kuulla perjantaina Panfun blogista. Perjantaina myös itse Bookworm ilmestyy rannalle kertomaan keksinnöstään. Eli pitää kai vain odottaa siihen asti... Heips! 


- Maikku, Sallu ja Martsu

P.S. Vastatkaa siihen Maikun tekemään kisaan, jooko?   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti