Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































torstai 4. marraskuuta 2010

Kaikenlaista...

Moikka!

 
Arvatkaapas mitä? Meidän blogilla on jo 19 lukijaa! Täydet kaksikymmentä on jo ihan ovella... Sitten saattekin erikoispostauksen! Panfun blogiin on muuten tullut uusia asuja - toisen Englannin voittajan töitä. Ne ovat M-A-H-T-A-V-I-A! Ja värikkäitä! Näistä asuista ei kyllä räväkkyyttä puutu! Martsu lupasi muuten kirjoittaa myös tänään, ensimmäistä kertaa! Katsotaan, miten eka kirjoitus kerta yksin sujuu... Hei pliide, vastatkaas nyt siihen kisaan... Tästä klikkaamalla pääset kisa postaukseen. Mulle tuli kai nyt jokin linkki- vimma, postaushan on vasta aluillaan, ja linkkejä on jo...yy, kaa, koo... kolme! Heei, ja voisittekos te vastailla tuohon kyselyynkin? Panempas nyt vähän blogin katselu tilastoja:

Suomi   1 961
Kanada   28
Yhdysvallat   18
Britannia   13
Sveitsi   3
Saksa   3
Tanska   2
Venäjä   2
Turkki   2
Tsekki   1

Siis vautsi vau! Vaan ihmettelempä vähän - miten ne lukee suomea? Siis... Muutes, meidän ( mun, Sallun ja Martsun ) koulussa on pian syys- Disco! Jeeeeee!!!!! Ääh... Tiedän kyllä, että kirjoitukseni kuulostaa aika väkinäiseltä - mutta kun ei tapahdu mitään... Kun Bonezkin oli vain Carlin typerä kepponen... Ainakin huomenna rannalla seisoo proffa ja kertoo vihdoinkin Telepandiasta. No; eipä mulla oikein muuta, heips!


-Maikku

P.S. Laitoin Martsusta tietoja "Keitä me olemme"sivulle, ja kerroin siinä samalla vähän lisää itsestäni. Käykääs kurkkaamassa!


P.P.S. Tämä on meidän blogin 160 blogiteksti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti