Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































lauantai 6. marraskuuta 2010

Kerron keppos kierroksestamme

Hello!

Sori kun kirjoittelen myähään muuta on ihan pakko kertoo kepposkerrosksetamme! Ensin sain tai me saimme PALJON KARKKIA. Suklaata, Lakua,popparipussin ja jopa JOLUKALENTERIT!
Aika kivaa!=) Olettekos te käyneet kierroksella? No me aloitimme rivitalosta. Ensin yksi nainen sanoi että me syömme ja emme vietä halloweenia. Toisella taas sitten ettö emme vietä halloweenia. Mutta sen jälkeen saimme joka talolla karkkia! Siis ihan mahtavaa! Sitten vähän asuista... Maikulla oli mahtava naama ja peruukki! Ja ihan hieno asukin! Martsulla taas oli ruskea peruukki ja valkoinen naama ja sitten suupielistä lähti verta! Aika hienot puvut teillä oli Maikku ja Martsa! Ja mulla oli taas hämis kädessä arpia naamassa, noidan hattu ja sellasta kimalletta silmien ympärillä. Ja sittenm oli sellanen hame jossa oli haamuja.(Olin itse ne tehnyt ja ommellut!) Ja sitten oli joku ärsyttävä yli iso takki. (Ei mun mielestä sopinut pukuun) Mutta siinäpä ne tais olla... Jos tulee taas jotain mieleen niin kirjotan sit huomenna siitä. Mutta nyt pitää mennä sillä kello on PALJON!

-Sallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti