Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































lauantai 6. marraskuuta 2010

Kaiken laista ( uusi Viikon panda )

Helloh!

Kisaani ei vastattu - harmi. Eilen kiertelin pandojen blogeissa, ja bongasin sieltä sitten aika lupaavan, uuden bloggaajan, LumitassuOm:gin! Päätin nopeasti tehdä hänestä seuraavan Viikon pandan, Hannahmontanaa kun on muutenkin ollut jo kaksi viikkoa Viikon pandana=) Onnea! Olen jo alkanut kaavailla uutta sivua kahdenkymmenen lukijan kunniaksi - se ilmestyy sitten kun 20 on täynnä. Tein eilen ihan huvikseni itselleni tällaisen hmm... esittelykortin, mitäs tykkäätte? Klikatkaa isommaks=) Pörri ei oo nyt pitkään aikaan kirjoitellutkaan - mutta ainakin me varsinaiset bloggaajat-.

Olen minätin valtinainen plottaaja, ettät tietät! 

Juu, Pörri, mutta kuitenkin me muut bloggaajat olemme kirjoitelleet enemmän... Ella ja Max kertoivat seikkalunsa loppuun Panfun blogissa, menkääs katsomaan, miten heille kävi! Tänään lähdenkin Sallun, Martsun ja meidän yhden kaverin kanssa karkki vai kepponen kierrokselle! Mulla on kupari kankaasta hutastu mekko, ( noitamainen ) musta vyö, mini- noitahattu, kaikenlaisia tummia kankaanriepuja roikkumassa, villi peruukki ja ka-aa-r-miva naama=) Tai no okei, ei mun kasvot niin karmivat oo, kun mulla ei oo kunnon vehkeitä... Mutta aika vetävä asu siltiXD Sallun, Martsun ja sanotaanko nyt Roosan asuista en oikein tiedä muuta kuin että Martsu on vampyyri, Sallu vanhanajan näppylänaama;) Okei, se oli pilaa vaan Sallu, sorryXD

Mikti mä en pääte mutaan? Mullatin on hieno atu, ne valmatti pelättyt! Tai titten mä voitin olla teitän keppoten! Jooto? Jootooo????

Ei, Pörri, et pääse mukaan, mutta voinhan toki näyttää asusi lukijoille, jos tahdot=)

JOO!!!! Entö oottin pelottava? Oonhan?

Oot oot, Pörri...


- Maikku ( ja Pölli )


4 kommenttia:

  1. Kui vanha toi pörri on kun puhuu tollee hassusti?

    VastaaPoista
  2. No kannattaa kysyy Maikulta, koska en oo kysyny Maikulta.

    Maikku, toi Halloween Pörri on ihana!

    -Martsu

    P.S. Kerro Pörrille terveisiä!

    VastaaPoista
  3. "Pölli" on ihan vasta pörriäis- poikanen, ei osaa sanoa r:ää tai s:ää=)

    VastaaPoista
  4. Ja lisäksi ajattelin, kun se on noin söpökin, ettei se vaan yksinkertaisesti voi puhua tavallisesti=) Sallunkin se sanoo "Tallukti". Kiitti, Martsu. XD

    VastaaPoista