Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































tiistai 2. marraskuuta 2010

Englannin Panfun vaatekisan voittajat selvillä! ( muutakin )

Heips!


Arvatkaapas ( tai varmaan ei tarvitse edes arvata, koska varmaan aika moni on jo lukenut sen Panfun blogista!XD ) kuka voitti Englannin vaatekisan? Ensimmäinen Kuukauden bloggari, anskumuru enkun pandallaan anskusweetie! Hänen asunsa ovat mahtavat! Ääh, harmi kun ehdin jo tuhlata kaikki pandakolikkoni toisiin vaatteisiin...Tyhmää, täytyy vaan yrittää säästää tytön asuun...Panfuun on tullut myös uusia, "akvaario" aiheisia huonekaluja, joihin minulla ei luonnollisestikaan ole varaa...Näin muuten kun Panfussa olin, että majakasta tosiaan ikään kuin tulee salamaniskuja... Onkohan proffa testaamassa siellä jotain...? Kävin myös vilkaisemassa, toimisiko taso- tai yllätyskone, vaan ei toiminut. Vaihdoin muuten taas kerran profiili kuvakettani, siihen vanhaan... Muokkasin muuten juuri uutta yläkuvaa, vahdan sen sitten vaikka... ensi viikolla, kun mun halloween on ohi! Päätin muuten nyt pitää pienen kysymys kilpailun, sillä ratkaistaan sitten tämän viikon Viikon panda, koska Sallun kisaan ei vastattu... Kysymykset liittyvät jo ilmestyneisiin vaatekisan voittajien asuihin.


1. Mistä maasta Johanna5 on kotoisin?
2. Millaiset asut panda nimeltä Hartvlokje suunnitteli?
3. Ketkä voittivat Ranskan Panfun vaatesuunnittelu kilpailun?
4. Mistä maasta riikinkukko aiheiset asut ovat tulleet?
5. Kuka suunnitteli vauva- asut?
6. Minkä maan vaatesuunnittelu kilpailun Szogun45 voitti?



Siinäpä ne kysymykset olivat=) Vastailkaa kommenteissa, palkintona haastattelu ja Viikon panda titteli. Eipäs oikein muuta... Mun pitäis sitäpaitsi päntätä enkun kokeeseen, joka on huomenna...Heips!

-Maikku                                                                                                                                                     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti