Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Yhteinen teksti

Moi!

Martsu mun mielestä tuo ei ollut oikein kivaa! Siis kun sä haukuit tai miten nyt pilkkasitkaan Maikkua! Ei sun tarvii kostaa! Miltä sinusta tuntuu jos vaihtaisitte osia Maikun kanssa? Sinua haukutaan että "Sallu on kivempi kuin Martsu"! Ei mun mielestä oikein kivaa.

Mutta eilen tein vähän pienemmän version Pörristä sillä se edellinen oli aika ISO! Mutta nyt Pörri on oikean kokoinen. Ja kun teimme koulussa niitä tupsuja niin sehän voisi olla Pörrin kaveri! Ja samoin se yli iso "Pörri"! Eihän se haittaa jos on VÄHÄN koko eroja...? No sillä onkin jo hyllyllään diplomi. Maikku arvaappa mikä diplomi?

Noo... Olisko vaikka joku lento diplomi? Tai siis... Äh! En mä tiedä! Kerroo!

Se sun arvauksesi meni pikkasen ohi... Sillä on Pörrilla siinä hyllyllä lento diplomikin mutta tämä diplomi saattaa ilahduttaa sua! Nimittäin lukudiplomi!=)

Minä olenkin opettanut sen lukemaan! Hehee! Mitä kirjoja Pörri luki?

Antaa Pörrin itse kertoa.

Luin "Pölliäitten hittolian", "Pikku Pöllin teikkailut", "Pölliäitten Taikatalvi", Pötnelia Funken "Pölliäitellä lattattaja", "Plöp- vaalin iltatadut" ja "K-kuoleman valjeluktet". Maikku tano, että ne on hyviä.

Oletko Maikku lukenut historiaakin?

En varmasti! Neuvoin vain Pörriä ottamaan hmm... rauhallisempia kirjoja.

Ja Kuoleman varjeluksetko sitten on sellainen?=)

Noh... Mä ainakin tykkäsin siitä... Heh...

No mutta nyt Maikku rupee niitä läksyjä tekee niin päästään edes joskus meillekkin! Haloo meillä on kässäkerhokin ja meidän pitää olla meillä kahelta! No niin hyppäähän Pörri sinne reppuuni!

Joo joo!

-Sallu, Pörri ja Maikku

5 kommenttia:

  1. Annan!=) En mä ole sulle enää vihanen! Ollaan taas ystäviä!=D Ja toivon että luet ja kommentoit blogiamme! Anteeks vielä tosta kun kirjotin susta ekaks. Taisin vähän liioitella... Heh..!:D Mutta ollaan taas ystäviä ja myös koulussa ei sitten tarviisi olla riidassa!

    VastaaPoista
  2. Ja muuten mitä mieltä olet tosta Pörri hommasta?

    VastaaPoista