Tervetuloa Maikun, Sallun ja Martsun blogiin! Täältä löydät kuvia, kopioitavaa, ohjeita, kisoja, tarinoita ja paljon muuta! Jos pidät blogistamme, liity lukijaksi! Muistaisithan kommentoida? Yläkuva on Maikun tekemä=)

-Maikku, Sallu ja Martsu























































































tiistai 9. marraskuuta 2010

Anteeksi

Martsu, toivon että luet tämän.

Ensinnäkin... sanoit, että huomautan kaikesta, jota olet kirjoittanut. Yritän vain silloin auttaa sinua hiomaan tekstejäsi vielä paremmiksi; harmi, jos ymmärsit sen väärin. Ja, sanoit myös, että haukuin sinua. Et kertonut silloin kaikkea - sinä, ja pari muuta meidän luokan tyttöä ärsytitte mua ja Sallua kamalasti. Roikuitte perässä, lällätitte "bloggaajaat, bloggaajaaat" ihan kuin se olisi ollut jotenkin huono asia. Siksi sanoin niin. Ja vielä siihen huomauttamiseen; huomautin siitä sulle vaan siks, koska en ymmärtänyt kommenttiasi ollenkaan! Kysyin siitä koulussa, ja kerroin asian oikean laidan; ja totesit vaan, että ymmärsit asian väärin. Kun kysyin, miten sinä sen sitten ymmärsit, et suostunut puhumaan ollenkaan, ja sanoit, että se kyseleminen jotenkin pilaisi sun koulupäivän. Niin, että anteeksi, kun sanoin sua meidän luokan toiseks ärsyttävimmäks tytöks; mutta siihen oli syynsä. Ja anteeksi, kun "jauhoin" koulussa, halusin vain saada tietää, kun se kommentti oli mielestäni ihan päätön! ( ei tarvii ottaa henkilökohtaisesti, Martsu. ) Anteeksi vielä. Sanoit muuten tekstisi lopussa, että susta tuntuu pahalta. No arvaapa, miltä musta nyt tuntuu, kun oot haukkunut mua vaikka miksi? Ihan oikeasti; mua harmittaa ihan hirveästi, ja siksi haluaisin selvittää asian. En nyt tarkoita, että sun pitäisi tulla takaisin, mutta toivoisin silti, että me voitaisiin olla yhä kavereita.

- Maikku

P.S. Poistin sut meidän blogin kirjoittajista; mutta sulla siis yhä on Blogger- tilisi, joten voit kommentoida ja lukea toisten blogeja vieläkin. 

4 kommenttia:

  1. No Maikku, mua ärsyttää se kun jauhot asiaa koulussa joka oikeasti pilaa päiväni, mutta itsehän sinä sanoit että olen aloittelia, ja kirjoitan niin kuin osaan! Oikeasti! En tykkää siitä, koska se painaa mua koulun jälkeen. Mutta.... on minussakin huonoja puolia jotan, annatko anteeksi? ( Niisk ) Olen niin pölkkypää! Haluaisin takaisin kirjoittajaksi... mutta en voi kuitenkaan. Ja siksi sanoin että ''vaan ymmärsin väärin'' niin nyt kerron oikeasti miksi sanoin niin: Niiskh, No sanoin koulussa niin koska en saanut tekstistä selvää ja sanoisitte että en osaa lukea hyvin tai jotain sellasta... ja siksi sanoin koulussa niin.

    Olaanko kavereita?

    - Martsu

    P.S. Anteeksi kun sanoin sinua huonommaksi kun Sallu.

    VastaaPoista
  2. HALUAN TAKAISIN BLOGIIN! OIKEASTI! ITKEN JOS EN PÄÄSE!

    VastaaPoista
  3. Pääset takaisin, jos se sopii Sallulle=) Mutta sovitaan, että puhutaan jatkossa tuollaisista asioista, ennen kuin ne kehittyvät riidoiksi, ja kaikille tulee paha mieli.

    VastaaPoista